Vanaf slechts één behandeling per week, gedurende een aantal weken, zal de huid aanzienlijk verbeteren en het huidvernieuwingsproces versnellen. Direct na 1 behandeling krijgt jouw gezicht de natuurlijke, strakke vorm terug en worden expressie en contouren aangescherpt. Om maximaal te stralen zijn behandelingen in kuurverband aan te bevelen. Een maandelijks ‘onderhoud’ zorgt voor langdurige resultaten.

Gezichtsspieren trainen is net zo belangrijk als sporten om écht lekker in je vel te zitten en jouw natuurlijke aantrekkingskracht te onderstrepen.

Vraag jouw TransformAge-Specialist welke trendsettende manuele huidverbeteringstechnieken jouw meest krachtige uitstraling natuurlijk vorm kunnen geven!’

  • Verbeterde huidconditie
    Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume. Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.
  • Versteviging, Verjonging en minder rimpels
    Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.
  • Lifting en contourverstrakking
    De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.

“Een goede huidbalans zorgt voor vernieuwing en verjonging.”

Een TransformAge kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Tijdens de kuur adviseren wij huid ondersteunende suppletie voor het aanmaken van nieuw bindweefsel, waardoor het resultaat groter en sneller zichtbaar is.
Doordat de huid zelf weer aangezet wordt voor het aanmaken van bindweefsel, collageen en elastine is het effect duurzaam. Gun uzelf uw eigen transformatie, waardoor de blik in de spiegel weer stralend zal zijn!

Uw TransformAge specialist(e) kan precies vertellen welke aanpak voor uw huid het beste past.

“Het resultaat van TransformAge is een strakke gelifte huid. Een huid die steviger, jeugdiger, veerkrachtiger aanvoelt, Goed gehydrateerd en zijdezacht is.”