Een zachte heelmeester!

Gebaseerd op de inzichten en methodiek van ‘Lymfepionier’ Emil Vodder stimuleert manuele lymfedrainage de vochtdoorstroming, heft stagnaties op, verhoogt immuniteit en weerstand, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale stelsel. Lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen waardoor zichtbaar beter en sneller resultaat wordt behaald door de voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht.

 

Techniek

Het gaat hier om een hele zachte, ritmische en spiraalvormige massage waarbij druk wordt uitgeoefend op de lymfeklieren en -banen om het lymfestelsel te stimuleren en zo lymfevocht en afvalstoffen af te voeren.
Het is de enige medisch erkende vorm van manuele lymfedrainage waarvan is aangetoond dat het zowel het interstitiële vocht als de lymfe bewerkt.
Deze vorm van manuele lymfedrainage zorgt voor pure regeneratie en herstel vanuit een parasympatische toestand.

 

Resultaat

Verschillende cosmetische ingrepen geven zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met lymfedrainagebehandelingen door de voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht.

 

Kosten

Onze prijzen voor de verschillende opleidingen en maatwerkpakketten verschillen per behoefte. Omdat elke offerte op maat gemaakt wordt en daarmee aansluit op jouw specifieke wensen betaal je nooit teveel maar precies dat wat jou verder brengt als professional en als ondernemer zodat je jouw investering zo snel mogelijk terugverdient. Als je klikt op ‘Prijzen aanvragen’, hoef je alleen maar in te vullen wat je precies zoekt en je krijgt binnen een dag jouw aanbod op maat!

[contact-form-7 id=”1172″ title=”Prijs aanvraag”]

 

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certificaat ‘TransformAge Specialist’
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor één jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)