transformage-mld0001

Een zachte heelmeester!

Gebaseerd op de inzichten en methodiek van ‘Lymfepionier’ Emil Vodder stimuleert manuele lymfedrainage de vochtdoorstroming, heft stagnaties op, verhoogt immuniteit en weerstand, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale stelsel. Lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen waardoor zichtbaar beter en sneller resultaat wordt behaald door de voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht.

Techniek

Het gaat hier om een hele zachte, ritmische en spiraalvormige massage waarbij druk wordt uitgeoefend op de lymfeklieren en -banen om het lymfestelsel te stimuleren en zo lymfevocht en afvalstoffen af te voeren.
Het is de enige medisch erkende vorm van manuele lymfedrainage waarvan is aangetoond dat het zowel het interstitiële vocht als de lymfe bewerkt.
Deze vorm van manuele lymfedrainage zorgt voor pure regeneratie en herstel vanuit een parasympatische toestand.

Resultaat

Verschillende cosmetische ingrepen geven zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met lymfedrainagebehandelingen door de voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht.

Kosten

De 2-daagse opleiding kost € 725,- excl. btw. per persoon.

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certificaat ‘TransformAge Specialist’
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor één jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)