TESLA MED IONSTREAM 680 PRO – Dé evolutie in esthetische technologie. Lees meer


Natuurlijk in vorm!

Met de Pure SkinLift worden de meest onderschatte huidlagen in huidverbetering effectief aangepakt namelijk de SMAS laag en de gelaatsspieren. De behandeling verhoogt de spiertonus terwijl gelijktijdig de collageen- en elastineproductie wordt verhoogd. Het resultaat is een non-chirurgische facelift.

 

Techniek

De dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden getraind vanuit de mond zodat spierspanning en -volume toenemen en een liftend effect ontstaat. Getrainde gezichtsspieren zorgen niet alleen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel, maar hebben ook emotionele waarde doordat een anti-stresseffect optreedt. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bij verandering van gezichtsexpressie, de stemming van een persoon meeverandert. Na een TransformAge behandeling in positieve zin uiteraard!

 

Resultaat

Een verscherpte expressie, versterkte contouren en meer volume in het gezicht. Pure SkinLift!

 

Kosten

Onze prijzen voor de verschillende opleidingen en maatwerkpakketten verschillen per behoefte. Omdat elke offerte op maat gemaakt wordt en daarmee aansluit op jouw specifieke wensen betaal je nooit teveel maar precies dat wat jou verder brengt als professional en als ondernemer zodat je jouw investering zo snel mogelijk terugverdient. Als je klikt op ‘Prijzen aanvragen’, hoef je alleen maar in te vullen wat je precies zoekt en je krijgt binnen een dag jouw aanbod op maat!

[contact-form-7 id=”1172″ title=”Prijs aanvraag”]

 

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certificaat ‘TransformAge Specialist’
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor één jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)