Pure fitness voor de huid

TransformAge FacialCupping is een uitgebreide bindweefselmassage voor het gezicht, de hals en het decolleté. Eén van de meest natuurlijke huidverjongende en huidverstevigende behandelingen om de huid te vernieuwen én voor het creëren van een algeheel anti-aging effect.

 

Techniek

Cupping is een vorm van accupunctuur die gericht is op bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur en lichaamsvloeistoffen. Door middel van een vacuümzuigtechniek met 4 verschillende glazen cups wordt gewerkt aan vascularisatie, bindweefselmassage en drainage.

 

Resultaat

Het directe resultaat is een goed doorbloede, verstevigde en verstrakte huid. Doordat tegelijkertijd gewerkt wordt aan rimpelreductie en gelaatscontouring, straalt de huid straalt als nooit tevoren!

 

Kosten

Onze prijzen voor de verschillende opleidingen en maatwerkpakketten verschillen per behoefte. Omdat elke offerte op maat gemaakt wordt en daarmee aansluit op jouw specifieke wensen betaal je nooit teveel maar precies dat wat jou verder brengt als professional en als ondernemer zodat je jouw investering zo snel mogelijk terugverdient. Als je klikt op ‘Prijzen aanvragen’, hoef je alleen maar in te vullen wat je precies zoekt en je krijgt binnen een dag jouw aanbod op maat!

[contact-form-7 id=”1172″ title=”Prijs aanvraag”]

 

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certificaat ‘TransformAge Specialist’
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor één jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)