TESLA MED IONSTREAM 680 PRO – Dé evolutie in esthetische technologie. Lees meer

Jezelf uitstralen is het mooiste dat er is!

TransformAge® laat mensen voelen hoe ze hun meest krachtige uitstraling vorm kunnen geven omdat iemands uitstraling in grote mate bepaalt of je er wel of niet goed uitziet. Consumenten krijgen steeds meer mogelijkheden om hun jeugdige uitstraling te behouden en daarmee is de zoektocht naar authentieke manieren voor huidverbetering en vertraging van het verouderingsproces een uitdaging geworden. Professionele specialisten die hun vak verstaan leveren graag maatwerk en zoeken naar methoden waarbij ze het heft in eigen handen kunnen nemen. Zo voel je zelf wat er precies in de huid gebeurt.

Een natuurlijke gezichtslift

TransformAge® biedt daarom trendsettende manuele kwaliteitstechnieken die op het dieperliggende weefsel werken en veel verder gaan dan een traditionele massage. Huidcontact heeft bewezen effect op een gezonde ontwikkeling van de mens. Specialisten die een passie hebben voor mensen en hun schoonheidswensen, omarmen onze (oer)methoden, en worden blij van hun cliënten die met een natuurlijke gezichtslift hun salon verlaten.

Ieder mens heeft zijn eigen aardigheid

Bij TransformAge® zijn wij ervan overtuigd dat iedereen kan stralen met de bijzondere gezichtstrekken die er van nature al zijn, inclusief verzorgde rimpels die het gezicht kleuren en ieders unieke verhaal onderstrepen. Jezelf uitstralen blijft tenslotte het mooiste dat er is!

Ik ben Marjorie Ponte,
founder van de TransformAge technieken.   Ik geloof in de kracht van een manuele aanpak waarbij je écht voelt wat een cliënt nodig heeft om weer te gaan stralen en het in mijn macht ligt mensen te helpen aan de uitstraling die bij hun leeftijdsbeleving past.

Mijn visie op ouder worden met inzet van manuele technieken is dat je nooit te oud bent om jezelf een jongere uitstraling te bezorgen. Als jij straalt, straalt heel de wereld met je mee en leven in een stralende wereld is toch het mooiste dat er is?

 

 

Impressie TransformAge®