Jezelf uitstralen is het mooiste dat er is!

 

Herken je dat moment waarop je het gevoel krijgt dat jouw uitstraling niet (meer) past bij je leeftijdsbeleving? Ouder worden gaat vanzelf; er wel of niet goed uitzien bepaal jij!! Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om een jeugdige uitstraling te behouden.

 

Zoekt u lifting, een vitalere uitstraling, contourverstrakking, een bindweefselmassage of ontspanning? En heeft u een voorkeur voor combinaties van manuele (oer)technieken met veilige, huidvriendelijke apparatuur?

Met de Transform-Age-Salon bij TransformAge maak ik combinaties van technieken die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en idealen. Alle behandelingen van de Transform-Age-Salon vormen ook nog eens een goede basis ter voorbereiding op een chirurgische facelift of ooglidcorrectie. Zodat u uw mooiste zelf kunt blijven uitstralen, en dan nét even iets jeugdiger. Met natuurlijke anti-aging en dan nog ontspannend ook!

 

 

Een natuurlijke gezichtslift

 

TransformAge® biedt trendsettende manuele kwaliteitstechnieken die op het dieperliggende weefsel werken en veel verder gaan dan een traditionele massage. Huidcontact heeft bewezen effect op een gezonde ontwikkeling van de mens en werkt dus anders dan apparatuur. Toch zet ik soms aanvullende apparatuur in als die bij uw schoonheidswensen passen. De combinatie van manuele oermassagetechnieken in combinatie met apparatuur zorgt ervoor dat u met een zo natuurlijk mogelijke gezichtslift de salon verlaat.

Klik één van de gewenste effecten aan en zie welke behandeling daarbij hoort; stuk voor stuk prettige en veelgevraagde anti-aging massagetechnieken.

U bent van harte welkom in de Transform-Age-Salon in Midlum, waar het concept bedacht is, of op andere locaties in het land waar de beautyprofessionals die ik getraind heb hun eigen salon hebben. Geniet ervan!

 

Ontspanning

 

Meer informatie

 

Lifting

 

Meer informatie

 

Bindweefselmassage volume en rimpelreductie

Meer informatie

 

Vitalere uitstraling

 

Meer informatie

 

Volume en contourverstrakking

Meer informatie

 

Topsport voor de huid

 

Meer informatie

 

Zoek een specialist bij jou in de buurt


Reviews

“De Manuele Lymfedrainage is een aangename en ontspannende ervaring. Ik had last van een huid met talgklieren en ontstekingen. Na 4 weken lymfedrainage ziet mijn huid er gladder en veel rustiger uit, en de ontstekingen zijn weg!”
“Na een ooglidcorrectie is mijn huid wat helderder en gladder geworden, is het littekenweefsel minder pijnlijk, en het vochtkwabje onder mijn oog aanzienlijk minder. Deze behandeling overtreft mijn verwachtingen!”
“Door de 3D Skinfitness behandeling is mijn huid gladder, mooier doorbloed en mijn kaaklijn/ wanggebied is gelift. Dit mooie resultaat ‘smaakt’ naar meer. Je ziet een mooiere, beter doorbloede en helderdere huid. De structuur is wat gladder geworden. Het is een hele aangename massage en ik kom zeker vaker voor deze behandeling. Ben zeer tevreden”

“Lieve Marjorie, ik wil je bedanken voor je geweldige gastvrijheid vandaag, de heerlijke lunch en de professionele training. Ik heb een fantastische dag gehad en goede energie opgedaan Nogmaals bedankt”
“Een geweldige fijne dag gehad en wat fijn om weer helemaal geïnspireerd huiswaarts te kunnen keren. Marjorie is een échte gedreven vakvrouw! Op haar professionele en ook sympathieke wijze heeft ze mij vandaag ‘bijgeschaafd’! Op den duur sluipen er namelijk toch wat kleine foutjes in de transformAge massage! Ik voel mij nu weer klaar om alles vol passie toe te gaan passen! Ook nog samen heerlijk in het zonnetje genoten van een door Marjorie verzorgde lunch. Top dag! Een echte aanrader Warme groet.” – Anke
“De Pure SkinLift opleiding maakt een groot verschil! Ik heb veel geleerd van de opdrachten en de volgorde zit nu goed in mijn hoofd. Ik heb gemerkt dat ik graag met mijn handen werk dus ik zal de MLD-opening en -afsluiting manueel gaan en blijven doen. Wat ik fijn vind aan werken met de cups, is het losmaken van het weefsel, dit lukt je nooit met je handen. Wat mij het meeste verbaasde is dat je al na 1 behandeling een heel groot verschil kunt zien en dat je ziet hoe een huid na 2 behandelingen met 4 weken ertussen nog verder opknapt; laat staan wat een kuurbehandeling kan doen. Ik vind het fijn dat ik alle 3 de technieken van je heb mogen leren, en ik waardeer de inzichten die je gaf. Ik ben weer een stapje verder op het gebied van huidverbetering. Bedankt Marjorie dat je mij deze technieken hebt willen leren” – Miriam van Geel

“Over de 3D SkinFitnes: Mooi, als ik zie hoe mooi rustig deze huid is en hoeveel voller na 2 behandelingen. Het is een aangenamere ervaring dan dat je alleen een massagebehandeling doet met FacialCupping. Mijn klanten zijn zeer tevreden en zeer blij.
De combinatie van technieken geeft een aangenaam en diep ontspannend gevoel; je voelt echt dat er iets met je huid gebeurt. De huid voelt lekker (diep) verwarmd aan.”
“Ik heb veel geleerd van het uitvoeren van het portfolio bij de PURE SKINLIFT OPLEIDING en sta steeds versteld van wat 1 behandeling al voor een heel groot verschil kan maken. De voorbereidende massage ga ik zeker integreren in mijn massage om nieuwe grepen toe te passen en een zo goed mogelijk resultaat te geven aan mijn klant. Na het maken van de examenvragen en dus nogmaals de theorie goed doorgenomen te hebben, is bij mij zeker het kwartje gevallen wat betreft huidveroudering en het ‘zakken’ van het weefsel. Maar ook waarom we bij sommige behandelingen (bijvoorbeeld alleen bindweefselmassage) niet zo’n resultaat kunnen behalen. Ik weet nu dat dit komt doordat je de SMAS-laag in een goede conditie moet houden. Bedankt Marjorie dat je mij deze techniek hebt willen leren (uitgebreider dan die van Yakov) en mij het inzicht in het belang van de SMAS-laag hebt laten zien.”