Jezelf uitstralen is het mooiste dat er is!

 

Herken je dat moment waarop je het gevoel krijgt dat jouw uitstraling niet (meer) past bij je leeftijdsbeleving? Ouder worden gaat vanzelf; er wel of niet goed uitzien bepaal jij!! Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om een jeugdige uitstraling te behouden.

 

Zoekt u lifting, een vitalere uitstraling, contourverstrakking, een bindweefselmassage of ontspanning? En heeft u een voorkeur voor combinaties van manuele (oer)technieken met veilige, huidvriendelijke apparatuur?
Met de Transform-Age-Salon bij TransformAge maak ik combinaties van technieken die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en idealen. Alle behandelingen van de Transform-Age-Salon vormen ook nog eens een goede basis ter voorbereiding op een chirurgische facelift of ooglidcorrectie.

 

Een natuurlijke gezichtslift

 

TransformAge® biedt trendsettende manuele kwaliteitstechnieken die op het dieperliggende weefsel werken en veel verder gaan dan een traditionele massage. Huidcontact heeft bewezen effect op een gezonde ontwikkeling van de mens en werkt dus anders dan apparatuur. Toch zet ik soms aanvullende apparatuur in als die bij uw schoonheidswensen passen. De combinatie van manuele oermassagetechnieken in combinatie met apparatuur zorgt ervoor dat u met een zo natuurlijk mogelijke gezichtslift de salon verlaat.

Klik één van de gewenste effecten aan en zie welke behandeling daarbij hoort; stuk voor stuk prettige en veelgevraagde anti-aging massagetechnieken.

U bent van harte welkom in de Transform-Age-Salon in Midlum, waar het concept bedacht is, of op andere locaties in het land waar de beautyprofessionals die ik getraind heb hun eigen salon hebben. Geniet ervan!

 

Ontspanning

 

Meer informatie

 

Lifting

 

Meer informatie

 

Bindweefselmassage volume en rimpelreductie

Meer informatie

 

Vitalere uitstraling

 

Meer informatie

 

Volume en contourverstrakking

Meer informatie

 

Topsport voor de huid

 

Meer informatie

 

Zoek een specialist bij jou in de buurt