Jezelf uitstralen is het mooiste dat er is!

Herken je dat moment waarop je het gevoel krijgt dat jouw uitstraling niet (meer) past bij je leeftijdsbeleving? Ouder worden gaat vanzelf; er wel of niet goed uitzien bepaal jij!! Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om een jeugdige uitstraling te behouden.

Rimpels vertellen hun eigen verhaal. Jouw gezicht spreekt daarmee boekdelen want ons gezicht vormt een wezenlijk onderdeel van onze uitstraling en laat zelfs iets van onze identiteit zien.  Belangrijk dus om de uitstraling te kiezen die jou past!

Onze continue mimiek  laat een permanente afdruk op ons gezicht achter in de vorm van rimpels. Tel daar de afname van collageen, elastine, veranderingen in de huid, de spieren en het bot bij op en dan begrijp je dat het gezicht er in de loop der jaren anders uit gaat zien. De bekende rimpels aan de bovenlip, onder de ogen, kraaienpootjes en lachrimpels vertellen jouw verhaal!

Je bepaalt zelf welk verhaal je wilt uitstralen!

Welke behandeling past bij jou?

Vitaliteit krijgt een gezicht door een samenspel van speciale 3D-massagetechnieken voor gezicht, hals en decolleté gericht op meerdere lagen in de huid. Het is eigenlijk een topsportbehandeling voor de huid die dieper gaat dan een traditionele bindweefselmassage.

De huidverbeterende en -liftende behandelingen van TransformAge zijn voor alle leeftijden want het is nooit te laat om tevreden te worden over je uitstraling en te transformeren naar jezelf.

Zoek je volume, lifting of een vitalere uitstraling?

De TransformAge Specialist heeft alle tools in handen om combinaties te maken en daarmee op maat toepassingen te kunnen doen die naadloos aansluiten bij jouw wensen.

De volgende technieken zijn veelgevraagde anti-aging massagetechnieken die  op maat worden toegepast en onderling gecombineerd kunnen worden.

Manuele Lymfedrainage

EEN ZACHTE HEELMEESTER
Lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen waardoor zichtbaar beter en sneller resultaat wordt behaald. Afvalstoffen worden hierbij afgevoerd.

Deep Tissue Pressuur

RESET EN LIFT
Deze techniek is gericht op ontspanning en reset van het spierweefsel in het gezicht.  Lifting en contourverstrakking zijn het felbegeerde resultaat.

Pure Skinlift

NATUURLIJK IN VORM!
Doordat de dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden getraind vanuit de mond ontstaan: een verscherpte expressie, versterkte contouren en meer volume in het gezicht. Getrainde gezichtspieren geven een goede fundering voor het collageenweefsel.

FacialCupping

PURE FITNESS VOOR DE HUID
Facial-cupping is dé bindweefselmassage voor een natuurlijke huidverjongende en huidverstevigende behandeling. Het directe resultaat is een goed doorbloede, verstevigde en verstrakte huid.

Micro-Mesotechniek op basis van INNO TDS

UITSTRALING MOET JE VOEDEN
Om een huid te krijgen die straalt van vitaliteit is de Micro-Mesotechniek een rijke aanvulling op de 3D-technieken omdat plaatselijk bouwstoffen afgegeven worden. De ingebrachte bouwstoffen versterken de effecten van de andere TransformAge behandelingen. Op een vruchtbare bodem gedijen tenslotte de mooiste planten!

Hoe bereik je een duurzaam resultaat?

Vanaf slechts één behandeling per week, gedurende een aantal weken, zal de huid aanzienlijk verbeteren en het huidvernieuwingsproces versnellen. Direct na 1 behandeling krijgt jouw gezicht de natuurlijke, strakke vorm terug en worden expressie en contouren aangescherpt. Om maximaal te stralen zijn behandelingen in kuurverband aan te bevelen. Een maandelijks ‘onderhoud’ zorgt voor langdurige resultaten.

Gezichtsspieren trainen is net zo belangrijk als sporten om écht lekker in je vel te zitten en jouw natuurlijke aantrekkingskracht te onderstrepen.

Vraag jouw TransformAge-Specialist welke trendsettende manuele huidverbeteringstechnieken jouw meest krachtige uitstraling natuurlijk vorm kunnen geven!’

Resultaten van TransformAge

  • Verbeterde huidconditie
    Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume. Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.
  • Versteviging, Verjonging en minder rimpels
    Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.
  • Lifting en contourverstrakking
    De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.

“Een goede huidbalans zorgt voor vernieuwing en verjonging.”

 

TransformAge Kuur

Een TransformAge kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Tijdens de kuur adviseren wij huid ondersteunende suppletie voor het aanmaken van nieuw bindweefsel, waardoor het resultaat groter en sneller zichtbaar is.

Duurzaam

Doordat de huid zelf weer aangezet wordt voor het aanmaken van bindweefsel, collageen en elastine is het effect duurzaam. Gun uzelf uw eigen transformatie, waardoor de blik in de spiegel weer stralend zal zijn!

Uw TransformAge specialist(e) kan precies vertellen welke aanpak voor uw huid het beste past.

“Het resultaat van TransformAge is een strakke gelifte huid. Een huid die steviger, jeugdiger, veerkrachtiger aanvoelt, Goed gehydrateerd en zijdezacht is.”

Zoek een specialist bij jou in de buurt