Met de Micro-Meso Techniektrainingen komen alle bouwstoffen op hun plek!

 

Techniek

De kracht van de Micro-Mesotechniek zit hem erin dat actieve lichaamseigen werkstoffen direct in de huid worden ingebracht met een heel fijn micronaaldje. Gewerkt wordt met een klein naaldje dat 0,5mm in de huid geprikt wordt om directe werkstoffen af te leveren op de plekken waar behandeling nodig is. Doordat de ingebrachte werkstoffen heel plaatselijk een liftend en/of opvullend effect geven is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar.

 

Resultaat

Een huidverbeteringsbehandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet met een direct en duurzaam resultaat. De ingebrachte bouwstoffen leggen een stevig fundament aan voor het succes van elke andere behandeling! Wij werken met de producten van INNO-TDS en onze professionals kunnen ook hun eigen salonproducten gebruiken.  Meer productspecifieke informatie en toepassingsmogelijkheden vind je op www.innoaesthetics.nl/inno-tds

Stralen doe je voor een groot gedeelte met de huid. Om een huid te krijgen die straalt van vitaliteit is de Micro-Mesotechniek een rijke aanvulling op de 3D-technieken. En hot op dit moment. Er zijn verschillende behandelingen met INNO TDS mogelijk.  De huid wordt daardoor geactiveerd om te werken aan celvernieuwing, aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur, stevigheid, hydratatie en volume. De ingebrachte bouwstoffen bereiden de huid goed voor op de effecten van andere aanvullende behandelingen. Op een vruchtbare bodem gedijen tenslotte de mooiste planten!

 

De opleidingen

Tijdens de training wordt met de producten van INNO TDS uitgebreid stilgestaan bij de toepassingsmogelijkheden van bouwstenen in verschillende behandelingen. Wij werken met INNO TDS omdat werkstoffen veilig en gecontroleerd worden afgegeven en gecombineerd kunnen worden met verschillende andere technieken. Actieve ingrediënten worden via TDS snel en zeer doelgericht vrijgegeven in de diepere huidlagen en passeren het stratum corneum; op een zachte wijze en zonder bijwerkingen.

Elk serum kent een andere werking en biedt unieke mogelijkheden om de vitale uitstraling van cliënten te onderstrepen en met een rijk gevoel naar huis te laten gaan. Alle serums van INNO TDS bevatten hyaluronzuur, zijn CE gecertificeerd, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn volledig puur en steriel.