TESLA MED IONSTREAM 680 PRO – Dé evolutie in esthetische technologie. Lees meer

Een vakvrouw

Onlangs heb ik de 2e en laatste cursusdag FacialCupping afgerond bij Marjorie Ponte.

Het aanvullen van behandeltechnieken met een scholing bindweefselmassage, stond reeds lang op mijn wensenlijstje. Blij ben ik dat ik voor de techniek FacialCupping heb gekozen en ook blij dat ik voor deze scholing gekozen heb bij Marjorie van TransformAge.  De techniek d.m.v. cupping blijkt inderdaad zeer intensief en effectief te zijn (inmiddels zelf 4 behandelingen ervaren met zichtbaar en voelbaar resultaat).

Marjorie is een vakvrouw die de techniek in haar scholing overbrengt zoals het hoort en zeker ook let op de details in de uitvoering. Dit heb ik als zeer kundig en prettig ervaren!

Ik ben enthousiast en gedreven om hetgeen ik geleerd heb, in mijn praktijk te gaan toepassen!

Verhelderend

Ik heb de TransformAge opleiding FacialCupping bij Marjorie Ponte afgerond met mijn certificaat.

Cupping was voor mij niet nieuw maar wat een verschil in opleiding i.p.v. een ééndaagse, een twee-daagse training , met zeer verhelderende theorie weer over het bindweefsel! Ook verhelderend en zeker niet onbelangrijk, is dat Marjorie echt let op het hanteren, vasthouden van de cups en je werkhouding etc. Hier leer je dat niet de kwantiteit (maar heen en weer bewegen over de huid) maar de kwaliteit van je handelingen én van de huid belangrijk is voor het resultaat. Ook de combi met vascularisatie en lymfedrainage leidt zeker tot beter effect.

Mijn portfolio, een verplicht onderdeel met minimaal 3 casussen en de theorie examinatie, met een ruime voldoende afgerond. Pffff

Ik kan deze training écht aanbevelen en nu kan ik met nog meer theoretische kennis, onze eigen studenten van de juiste theoretische informatie over “ Cupping” voorzien.

Wat een super leuke massage!

Wat eens super leuke massage om te kunnen geven en vooral ook wat een resultaat geeft deze Transformage massage!
Gisteren de laatste cursusdag afgesloten, nu de massage in de salon gaan uitvoeren. Ik heb er helemaal zin in en verwacht hele mooie resultaten te behalen.
Marjorie geeft een leuke uitleg en is een gepassioneerde vakvrouw die je heel goed helpt bij het neerzetten van de massage bij jou in de salon. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben en ik kan de cursus iedereen aanraden!

Certificaat is gehaald!

Vandaag de cursus transformage met een certificaat afgesloten. Blij om op deze vierde dag nog even de puntjes op de i te hebben kunnen zetten. Nu alleen maar heel veel zin om er in de salon mee aan de slag te gaan. Na alles wat we van Marjorie hebben geleerd kan het niet anders dan een succesvolle behandeling worden.

Leuke training!

Was een intensieve, leerzame en leuke training. Mooie en effectieve combinatie van technieken. Kleine groep, veel aandacht en het portfolio geeft zeker een meerwaarde. We zien mekaar sowieso weer in maart voor de facial cupping Marjorie.

Super leerzaam!

Afgelopen week de laatste trainingsdag van de 3D Skin Fitness massage van Transformage gehad! Vier super mooie leerzame dagen gehad van Marjorie. Met alle geduld en enorm veel passie leert zij je de 3 verschillende massage’s . Een intensieve training waar je zeker 4 dagen voor nodig hebt. Werken in een kleine groep. Echt heel veel geleerd. Ik kan het iedereen die passie heeft voor ons vak en huid verbeterende behandelingen wil geven aan bevelen. Prachtige resultaten kun je hiermee bereiken en de voor en na foto’s in het portfolio liegen er dan ook niet om.
Kleine groepen, veel aandacht, ja er ontgaat Marjorie niks! Dikke pluim voor deze goedverzorgde training!