3dskinfitnessheader

RESET en LIFT

Tijdens de Deep tissue pressuur werken we op het onderhuidse spierweefsel, met als doel de chronische spanningsverschijnselen in het gezicht, door middel van diepe vinger-, platte hand- en vuistdruk op de gespannen gebieden, te resetten en ontspannen en om daadwerkelijk meer spierkracht en volume te creëren in het onderhuidse spierweefsel.

Diepe rimpels ontstaan meestal door gespannen gezichtsspieren. Iedere keer als we ons gezicht bewegen – als we met onze ogen knijpen tegen de zon of fel licht, als we ons ergeren, inspannen of boos zijn – spant de gezichtsmusculatuur aan, of hij verkrampt. Op den duur verharden deze spieren en graven ze steeds diepere rimpels in ons weefsel.

Als spieren gespannen zijn en niet of weinig bewegen, en dus steeds in een bepaalde positie staan, kunnen ze ook gaan verstijven, verdikken of verkorten. Ze blokkeren zuurstof en voedingsstoffen, wat leidt tot inflammatie en dat bouwt weer afvalstoffen op in de spieren.

Techniek

Voor symmetrie in het gezicht wordt allereerst de botmassa in het gezicht op volume gebracht en worden de spieren in de neutraalstand gezet. De meerwaarde van deze techniek is dat je niet alleen werkt op het bindweefsel maar daadwerkelijk in 3D; in meerdere lagen van de huid.

Resultaat

Deze superbehandeling biedt een indrukwekkend snellere regeneratie en herstel van de huid. De duurzaam strakke en gelifte huid zorgt voor de jeugdige uitstraling waar elke cliënt naar op zoek is!

Kosten

De 2-daagse opleiding kost € 750,- excl. btw. per persoon.

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certificaat ‘TransformAge Specialist’
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor één jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)