RESET en LIFT

Bij de ’Deep Tissue Pressuur’ van TransformAge werken we op en aan de oppervlakkige spieren in het gezicht, om het hele gezicht te her moduleren ten behoeve van de symmetrie in het gezicht en zorgen we uiteindelijk voor LIFTING.
De aanspanning en activiteit van de mimische spieren hebben invloed op de totale uitdrukking van het gezicht want de continue activiteit van onze spieren laten een permanente afdruk op het gezicht achter in de vorm van rimpels en groeven.

 

Techniek

We werken op specifieke spiergroepen met weerstandstrainingen en ondersteunen daardoor het collageen. De techniek is gericht op ontspanning en het resetten van chronische spanningsverschijnselen in het gezicht.

 

Resultaat

Lifting en contourverstrakking zijn het felbegeerde resultaat door de verbeterde spiertonus van de musculatuur onder de huid. De duurzaam strakke en gelifte huid zorgt voor de jeugdige uitstraling waar elke cliënt naar op zoek is!

 

Kosten

Onze prijzen voor de verschillende opleidingen en maatwerkpakketten verschillen per behoefte. Omdat elke offerte op maat gemaakt wordt en daarmee aansluit op jouw specifieke wensen betaal je nooit teveel maar precies dat wat jou verder brengt als professional en als ondernemer zodat je jouw investering zo snel mogelijk terugverdient. Als je klikt op ‘Prijzen aanvragen’, hoef je alleen maar in te vullen wat je precies zoekt en je krijgt binnen een dag jouw aanbod op maat!

[contact-form-7 id=”1172″ title=”Prijs aanvraag”]

 

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certificaat ‘TransformAge Specialist’
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor één jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)