TESLA MED IONSTREAM 680 PRO – Dé evolutie in esthetische technologie. Lees meer


1. TransformAge® Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder

(2-daagse opleiding € 725,-)

Gebaseerd op de inzichten en methodiek van ‘Lymfepionier’ Emil Vodder stimuleert manuele lymfedrainage de vochtdoorstroming, heft stagnaties op, verhoogt immuniteit en weerstand, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale stelsel. Lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen waardoor zichtbaar beter en sneller resultaat wordt behaald door de voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht.


2. TransformAge® Deep Tissue Pressuur

(2-daagse opleiding € 750,-)

De conditie van ons onderliggende spierweefsel is cruciaal voor volume in het gezicht. We werken op specifieke spiergroepen met weerstandstrainingen en ondersteunen daardoor het collageen. De techniek is gericht op ontspanning en het resetten van chronische spanningsverschijnselen in het gezicht. Lifting en contourverstrakking zijn het felbegeerde resultaat door de verbeterde spiertonus van de musculatuur onder de huid.


3. TransformAge® FacialCupping

(2-daagse opleiding € 725,-)

Het is een uitgebreide bindweefselmassage waarbij we met glazen cups ook leren draineren en vasculariseren op het gezicht, de hals en het decolleté. Eén van de meest natuurlijke behandelingen voor het creëren van een algeheel anti-aging effect. Cupping is een vorm van acupunctuur gericht op bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur en lichaamsvloeistoffen. Voor gelaatscontouring, een goed doorbloede, verstevigde en verstrakte huid.


4. TransformAge® Pure SkinLift

(2-daagse opleiding € 750,-)

We brengen de natuurlijke vorm van het gezicht terug door op de dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied vanuit de mond te trainen, zodat spierspanning toeneemt en een liftend effect ontstaat. Getrainde gezichtspieren zorgen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat verandering van gezichtsexpressie de stemming van een persoon positief beïnvloedt!


De totale investering van route 1 bestaat uit 8 trainingsdagen voor € 2950


LOCATIE

Qua locatie ben je welkom:

1. In het Longevity Lifestyle Center Maarssen

De investering voor de ‘TransformAge®3D SkinMaster’bedraagt € 2950,- excl. btw. Kies je ervoor om in anderhalf jaar tijd 3D Skinmaster te willen worden, dan ontvang je een korting van € 250,- en betaal jij in totaal voor deze 4 technieken geen € 2950,- maar € 2700,- excl. btw. per persoon.

2. Of training op locatie in jouw salon

Wij bieden deze mogelijkheid aan beauty-ondernemers die het prettig vinden om hun medewerkers in huis te laten trainen. Op die manier zijn zij ervan verzekerd dat:

  • alle collega’s dezelfde op maat gemaakte training volgen
  • alle collega’s gecertificeerd worden en er gegarandeerd een constante en consistente kwaliteit aan cliënten geleverd wordt
  • er geen reistijd is en geen reiskosten worden gemaakt
  • er minimaal tijdverlies is qua salontijd doordat collega’s niet een hele dag weg zijn van de salon en nog ingezet kunnen worden voor behandelingen

Vraag naar de voorwaarden en aanbieding voor een opmaat gemaakte ‘Training op Locatie’.

Transformage biedt marketingondersteuning

Voor de ‘Training op Locatie’ geldt dat Transformage extra marketingondersteuning biedt door een salonpromotievideo te maken die ingezet kan worden op de website en social-media zoals Facebook en Instagram.