TESLA MED IONSTREAM 680 PRO – Dé evolutie in esthetische technologie. Lees meer

KRACHT VAN DE HERHALING

Om als professional up-to-date te blijven is er voor elke module een opfrissende herhaling van de 3D-technieken. Zo zijn jouw cliënten verzekerd van verantwoorde en effectieve huidverbetering volgens de meest actuele technieken en ontwikkelingen. Het volgen van de REFRESH! is een aanrader.

Een training speciaal voor Transformage Specialisten/oud-cursisten van alle TransformAge opleidingen waarin de technieken van de 3D Skinfitness Massage herhaald worden maar ook die van de Pure SkinLift en de Micro-Mesotechniek.

 

Resultaat

Weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van manuele huidverbetering zorgt ervoor dat onze Specialisten en Masters steeds weer nieuwe aanknopingspunten vinden bij hun cliënten voor verdere behandelingen.

 

Kosten

Ben je 3D SkinMaster omdat je alle TransformAge opleidingen hebt gedaan, dan krijg je altijd korting op de REFRESH!.

Onze prijzen voor de verschillende opleidingen en maatwerkpakketten verschillen per behoefte. Omdat elke offerte op maat gemaakt wordt en daarmee aansluit op jouw specifieke wensen betaal je nooit teveel maar precies dat wat jou verder brengt als professional en als ondernemer zodat je jouw investering zo snel mogelijk terugverdient. Als je klikt op ‘Prijzen aanvragen’, hoef je alleen maar in te vullen wat je precies zoekt en je krijgt binnen een dag jouw aanbod op maat!

 

[contact-form-7 id=”1172″ title=”Prijs aanvraag”]