COMBINEREN KAN JE LEREN

In de NextLevel Trainingen leer je slimme modulecombinaties te maken. Of je nu al 3D-SkinMaster bent of losse modules volgt, tijdens de Next Leveltrainingen worden onze 3D-technieken uitgebreid gecombineerd. Cliënten zullen voelen en zien dat jij meer kunt bereiken met hun huid. Een waardevolle stap verder.

Resultaat

Door combinaties te maken bereik je een nóg hoger niveau van professionaliteit. De verschillende 3D-technieken worden gekoppeld en uitgevoerd in meerdere huidlagen waardoor ze elkaar nog eens extra versterken. Zo kan bijvoorbeeld ingezoomd worden op een deelbehandeling voor de kaaklijn of de ogen, op intensere mogelijkheden met de Pure Skinlift of de Deep Tissue Pressuur maar ook de koppeling van een gerichte verkooptraining aan een facial-cuppingmodule is een mogelijkheid.

Kosten

In overleg stellen wij jouw maatwerkpakket vast. Als je één van de TransformAge modules gedaan hebt, dan kun je inschrijven voor combinatiemodules in de next level.

TransformAge Pure SkinLift: € 267,-
TransformAge Deep Tissue Pressuur: € 267,-

Ben je al 3D SkinMaster, dan krijg je een korting op de NextLevel Trainingen van € 30,- per training; dat geldt ook voor de REFRESH!