TransformAge® laat mensen voelen hoe ze hun meest krachtige uitstraling vorm kunnen geven omdat iemands uitstraling in grote mate bepaalt of je er wel of niet goed uitziet. Consumenten krijgen steeds meer mogelijkheden om hun jeugdige uitstraling te behouden en daarmee is de zoektocht naar authentieke manieren voor huidverbetering en vertraging van het verouderingsproces een uitdaging geworden. Professionele specialisten die hun vak verstaan leveren graag maatwerk en zoeken naar methoden waarbij ze het heft in eigen handen kunnen nemen. Zo voel je zelf wat er precies in de huid gebeurt.

TransformAge® biedt daarom trendsettende manuele kwaliteitstechnieken die op het dieperliggende weefsel werken en veel verder gaan dan een traditionele massage. Huidcontact heeft bewezen effect op een gezonde ontwikkeling van de mens. Specialisten die een passie hebben voor mensen en hun schoonheidswensen, omarmen onze (oer)methoden, en worden blij van hun cliënten die met een natuurlijke gezichtslift hun salon verlaten.

Wij examineren om er zeker van te zijn dat er verantwoorde en duurzame kwaliteit op de huidverzorgingsmarkt komt.

Bij TransformAge® zijn wij ervan overtuigd dat iedereen kan stralen met de bijzondere gezichtstrekken die er van nature al zijn, inclusief verzorgde rimpels die het gezicht kleuren en ieders unieke verhaal onderstrepen. Jezelf uitstralen blijft tenslotte het mooiste dat er is!

Daarmee geeft TransformAge® een energieboost aan de salons die met onze technieken werken en zijn beauty-ondernemers geïnspireerd hun cliënten iets nieuws te bieden.

 

 

Impressie TransformAge®