Welkom bij de Transform-Age-Salon! Als het goed is heb jij een salon met een eigen salonaanbod voor professionele huidverbetering. Of ga je nog starten, of ben je je gewoon aan het oriënteren op iets nieuws waarmee je jouw klanten duurzaam kunt laten stralen. Dát kan bij TransformAge in Midlum.
Consumenten krijgen steeds meer mogelijkheden om hun jeugdige uitstraling te behouden en daarmee is de zoektocht naar authentieke manieren voor huidverbetering en vertraging van het verouderingsproces een uitdaging geworden. Professionele specialisten die hun vak verstaan leveren graag maatwerk en zoeken naar methoden waarbij ze het heft in eigen handen kunnen nemen. Zo voel je zelf wat er precies in de huid gebeurt.

 

In 4 stappen naar 3D SkinMaster

Iemands uitstraling, vooral in het gezicht, bepaalt in grote mate of je er wel of niet goed uitziet. TransformAge biedt binnen het concept ‘Transform-Age-Salon’ de opleiding ‘3D SkinMaster’. Dit gaat in de basis over 4 verschillende 3D-technieken om het hele gezicht te hermoduleren en over veelbelovende combinaties van deze technieken met verrassende resultaten. En als extra versterking nodig is, dan combineren we deze technieken ook met inzet van veilige en huidvriendelijke apparatuur. De opleiding is exclusief ontwikkeld voor ambitieuze beauty-ondernemers die zich willen specialiseren in huidverbeteringstechnieken gericht op meerdere lagen in de huid.

3D SkinMasters zijn…

Echte professionals die van specialist willen doorgroeien naar masterniveau. Een Master in het combineren van verschillende tools om daarmee op maat toepassingen te kunnen doen die naadloos aansluiten bij de wensen van de cliënt. Ze zullen verbaasd staan van hun strakke en gelifte huid.

De Transform-Age-Salon vind je in het landelijke Midlum.

Trainen betekent dus echt een ‘dagje uit’. Heerlijk je hoofd leegmaken onderweg naar nieuwe, natuurlijke (massage)technieken die jouw klanten gegarandeerd happy maken. En natuurlijk ga je dan ook genieten van een fijne Frieslandse lunch. Dat hoort er gewoon bij en je komt gegarandeerd vol frisse Friese zin weer thuis! Je bent zeer welkom.

Mocht je liever willen dat ik mijn trainingen bij jou in de salon organiseer, dan is dat bespreekbaar.

Welke optie je ook kiest, de trainingen worden door mijn klanten altijd zeer gewaardeerd omdat ze zo persoonlijk, gastvrij én professioneel zijn. En omdat je bij elke training wordt gecertificeerd.

 

Schrijf je in

Agenda 2020

Nu het in verband met corona niet mogelijk is om trainingen in groepen te geven bied ik trainingen op locatie aan. Mocht je vragen hebben, laat het mij weten!

 

Bekijk alle data


 

Plan je eigen ROUTE naar 3D SkinMaster; jij zit aan het stuur!

Ben je als professional toe aan de stap van specialistenniveau naar masterniveau, dan geeft de opleiding ‘TransformAge 3D SkinMaster’ alle tools in handen om combinaties te maken met verregaande manuele (oer)technieken aangevuld met apparatuur als het nodig is voor een optimale uitstraling.

De verschillende modules kan je plannen in de volgorde die je wenst. Zo sluit je naadloos aan bij jouw bestaande salonaanbod en kun je uitbreiden wanneer en waar je wilt.

Blije klanten zijn blijvers!

TransformAge geeft met de Transform-Age-Salon een energieboost aan salons die met onze (combinatie)technieken werken waardoor professionele beauty-ondernemers geïnspireerd worden hun cliënten elke keer iets nieuws te bieden en ze daardoor trouw blijven aan hun geliefde salon.

 

 

 

 Ook voor een eerste stap naar ‘3D SkinMaster’ ben je welkom op een van de losse modules!

 

Losse modules

 

Manuele Lymfedrainage

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Deep Tissue Pressuur

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

FacialCupping

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Pure SkinLift

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Micro-Meso

 

Meer informatie

 


De trainingen NextLevel en REFRESH! kunnen pas gevolgd worden als één van de eerste 4 modules gevolgd is.

 

NextLevel Trainingen

 

Meer informatie

 

 

REFRESH!

 

Meer informatie

 


De TransformAge Workshops vormen een aanvulling op trainingen doordat ze de nieuwste inzichten op het gebied van manuele behandelingen inzetten, andere perspectieven bieden op behandelingen in jouw bestaande salonaanbod zodat jouw cliënten steeds weer het gevoel krijgen dat je hen iets nieuws biedt én combinaties maken met andere expertises die ervoor zorgen dat het effect van jouw behandelportfolio baanbrekend anders kan worden.

Kijk in de agenda of er iets voor je bij zit. Je mag natuurlijk altijd bellen als je tips zoekt om vanuit een workshop jouw eigen salonaanbod te verrijken. Je bent welkom!

 

Workshops / Events / Opendagen

 

Meer informatie

 


 

Folder

Download hier onder de consumentenfolder

Download