In 4 stappen naar 3D SkinMaster

Iemands uitstraling, vooral in het gezicht, bepaalt in grote mate of je er wel of niet goed uitziet. TransformAge biedt met de opleiding ‘3D SkinMaster’ 4 verschillende 3D-technieken om het hele gezicht te hermoduleren. De opleiding is exclusief ontwikkeld voor ambitieuze beauty-ondernemers die zich willen specialiseren in manuele huidverbeteringstechnieken gericht op meerdere lagen in de huid.

3D SkinMasters zijn…

Echte professionals die van specialist willen doorgroeien naar masterniveau. Een Master in het combineren van verschillende tools om daarmee op maat toepassingen te kunnen doen die naadloos aansluiten bij de wensen van de cliënt. Ze zullen verbaasd staan van hun strakke en gelifte huid.

Bij mij?

Als vaste trainingslocatie hebben wij gekozen voor het Longevity Lifestyle Center Maarssen, http://www.longevity.nl/ omdat dit een centraal gelegen locatie is waar bovendien gewerkt wordt vanuit de Longevity filosofie (gericht op vitaal ouder worden en daardoor langer gelukkig leven). Hierdoor worden de cursisten extra geïnspireerd door de laatste inzichten op het gebied van voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en mindset. En…ook niet onbelangrijk…er worden verantwoorde, lekkere lunches geserveerd.

Of bij jou?

Mocht je liever willen dat ik mijn trainingen bij jou in de salon organiseer, dan is dat ook mogelijk. Het voordeel van deze optie is dat jouw teamleden geen reistijd hebben en nog ingepland kunnen worden voor behandelingen. Ook is het gehele team tegelijk getraind waardoor je een nieuwe koers gelijk in kunt zetten.

Klein maar fijne groepen

Welke optie je ook kiest, de groepen hou ik altijd heel bewust klein zodat er veel interactie en leermomenten mogelijk zijn. Ook worden alle cursisten bij elke training gecertificeerd.

Schrijf je in

Agenda 2020

Nu het in verband met corona niet mogelijk is om trainingen in groepen te geven bied ik trainingen op locatie aan. Mocht je vragen hebben, laat het mij weten!

 

Bekijk alle data


 

Plan je eigen ROUTE naar 3D SkinMaster; jij zit aan het stuur!

Ben je als professional toe aan de stap van specialistenniveau naar masterniveau, dan geeft de opleiding ‘TransformAge 3D SkinMaster’ alle tools in handen om combinaties te maken met verregaande manuele technieken. Met 4 verschillende 3D-technieken hermoduleren we het hele gezicht. De opleiding is exclusief ontwikkeld voor ambitieuze beauty-ondernemers die zich willen specialiseren in manuele huidverbeteringstechnieken, gericht op meerdere lagen in de huid. Iemands uitstraling, vooral in het gezicht, bepaalt tenslotte in grote mate of je er wel of niet goed uitziet. En dat kunnen wij als professionals beïnvloeden!

 

De verschillende modules kan je plannen in de volgorde die je wenst. Zo sluit je naadloos aan bij jouw bestaande salonaanbod en kun je uitbreiden wanneer en waar je wilt.

 

 

 Ook voor een eerste stap naar ‘3D SkinMaster’ ben je welkom op een van de losse modules!

 

Losse modules

 

Manuele Lymfedrainage

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Deep Tissue Pressuur

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

FacialCupping

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Pure SkinLift

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Micro-Meso

 

Meer informatie

 


De trainingen NextLevel en REFRESH! kunnen pas gevolgd worden als één van de eerste 4 modules gevolgd is.

 

NextLevel Trainingen

 

Meer informatie

 

 

REFRESH!

 

Meer informatie

 


De TransformAge Workshops vormen een aanvulling op trainingen doordat ze de nieuwste inzichten op het gebied van manuele behandelingen inzetten, andere perspectieven bieden op behandelingen in jouw bestaande salonaanbod zodat jouw cliënten steeds weer het gevoel krijgen dat je hen iets nieuws biedt én combinaties maken met andere expertises die ervoor zorgen dat het effect van jouw behandelportfolio baanbrekend anders kan worden.

Kijk in de agenda of er iets voor je bij zit. Je mag natuurlijk altijd bellen als je tips zoekt om vanuit een workshop jouw eigen salonaanbod te verrijken. Je bent welkom!

 

Workshops / Events / Opendagen

 

Meer informatie

 


 

Folder

Download hier onder de consumentenfolder

Download