3D SkinMaster

Iemands uitstraling, vooral in het gezicht, bepaalt in grote mate of je er wel of niet goed uitziet. TransformAge biedt met de opleiding ‘3D SkinMaster’ 4 verschillende 3D-technieken om het hele gezicht te hermoduleren. De opleiding is exclusief ontwikkeld voor ambitieuze beauty-ondernemers die zich willen specialiseren in manuele huidverbeteringstechnieken gericht op meerdere lagen in de huid.

Binnen deze opleidingen ontwikkel je je als professional van specialistenniveau naar masterniveau. Een ‘TransformAge 3D SkinMaster’ heeft alle tools in handen om combinaties te maken en daarmee op maat toepassingen te kunnen doen die naadloos aansluiten bij de wensen van de cliënt. Ze zullen verbaasd staan van hun strakke en gelifte huid.

Als vaste trainingslocatie hebben wij gekozen voor het Longevity Lifestyle Center Maarssen, http://www.longevity.nl/ omdat dit in de eerste plaats een centraal gelegen locatie is waar vanuit de Longevity filosofie (vitaal ouder worden en daardoor langer gelukkig leven) verantwoorde en lekkere lunches geserveerd worden.

De groepen worden heel bewust klein gehouden zodat er veel interactie en leermomenten mogelijk zijn. Ook worden alle cursisten bij elke training gecertificeerd.

Schrijf je in

Agenda 2019

Pure SkinLift20 mei
Micro-Meso10  juli
FacialCupping  2 september

 

Bekijk alle data


 

Plan je eigen ROUTE en LOCATIE naar 3D SkinMaster!

Ben je als professional toe aan de stap van specialistenniveau naar masterniveau, dan geeft de opleiding ‘TransformAge 3D SkinMaster’ alle tools in handen om combinaties te maken met verregaande manuele technieken. Cliënten zullen verbaasd staan van hun strakke en gelifte huid. Met 4 verschillende 3D-technieken hermoduleren we het hele gezicht. De opleiding is exclusief ontwikkeld voor ambitieuze beauty-ondernemers die zich willen specialiseren in manuele huidverbeteringstechnieken, gericht op meerdere lagen in de huid. Iemands uitstraling, vooral in het gezicht, bepaalt tenslotte in grote mate of je er wel of niet goed uitziet. En dat kunnen wij als professionals beïnvloeden!

 

De verschillende onderdelen kan je plannen in de volgorde die je wenst. Zo sluit je het beste aan op jouw bestaande salonaanbod en kun je uitbreiden wanneer en waar je wilt. De opleiding tot ‘3D SkinMaster’ kent de volgende twee routes:

Route 1


Route 2


 Ook voor een eerste stap naar ‘3D SkinMaster’ ben je welkom op een van de losse modules!

Losse modules

 

Manuele Lymfedrainage

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Deep Tissue Pressuur

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

FacialCupping

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Pure SkinLift

2-daagse opleiding

Meer informatie

 

 

Micro-Meso

 

Meer informatie

 


De trainingen NextLevel en REFRESH! kunnen pas gevolgd worden als één van de eerste 4 modules gevolgd is.

 

NextLevel Trainingen

 

Meer informatie

 

 

REFRESH!

 

Meer informatie

 


De TransformAge Workshops vormen een aanvulling op trainingen doordat ze de nieuwste inzichten op het gebied van manuele behandelingen inzetten, andere perspectieven bieden op behandelingen in jouw bestaande salonaanbod zodat jouw cliënten steeds weer het gevoel krijgen dat je hen iets nieuws biedt én combinaties maken met andere expertises die ervoor zorgen dat het effect van jouw behandelportfolio baanbrekend anders kan worden.

Kijk in de agenda of er iets voor je bij zit. Je mag natuurlijk altijd bellen als je tips zoekt om vanuit een workshop jouw eigen salonaanbod te verrijken. Je bent welkom!

 

Workshops / Events / Opendagen

 

Meer informatie

 


 

Folder

Download hier onder de consumentenfolder

Download