Collageen – BENEFITS & HOW TO COOK

 

Collageen als natuurlijke huidversteviger is mooie stof om mee te werken! En wat is er dan leuker om nuttig en aangenaam te combineren in een Cookworkshop? Je leert hoe je jouw cliënten in jip-en-janneketaal kunt uitleggen hoe het nu precies met collageen zit en waarom het zo belangrijk is onze collageenvoorraad op peil te houden. Daarna werk je praktische en smakelijke collageenhappen uit die je met elkaar eenvoudig op tafel tovert.Op 12 november koken we heerlijke hapjes in kerstthema, met voedingsmiddelen voor collageenvorming!

Het gevarieerde programma in het Longevity Lifestyle Center Maarssen ziet er als volgt uit:

12.00   Inloop met mocktail (energyshot) en hapje
12.30   Alles over collageen & benefits!
13.30   Voedingsquiz
14.15   Pauze en naar buiten voor de collageen-workout
14.30   Collageen & How to cook
17.00   Afsluiting

Zoek je aanvullende mogelijkheden om de resultaten van huidverbeterende anti-agingbehandelingen zo lang mogelijk te onderhouden door de juiste voeding en cliënten blijvend aan jouw salon te binden,  Dan is deze workshop met dit keer het kerstthema écht iets voor jou!

Samen met Saskia Florijn, voedingsingenieur én oprichter van het SkinFood CENTER, neem ik jou mee in de relatie tussen voeding en huidconditie en leer ik jou koken met collageenvriendelijke producten waardoor je verantwoord in vorm blijft. Saskia werkt op het snijvlak van schoonheid, wellness, voeding en lifestyle aan de relatie tussen voeding en huidconditie; voor meer informatie ga je naar www.skinfoodcenter.nl

De theorie
In het theoretische deel leer je alles over het stofje dat voor stevigheid in de huid zorgt: ons collageen. Waar is het uit opgebouwd, in welke lagen van de huid zit het, welke typen zijn er en hoe wordt collageen eigenlijk gemaakt?
Daarbij vertellen we je wat er wetenschappelijk bewezen is over de voedingsstoffen die nodig zijn om collageen te bouwen, in welke voedingsmiddelen ze zitten, of en welke supplementen je moet gebruiken en nog veel meer….
En natuurlijk verklappen we je methoden waarmee de aanmaak van collageen een boost krijgt.
Je hoort een duidelijk verhaal waarmee je in de salon heel precies kunt uitleggen hoe de klant optimale huidverjonging bereikt met jouw behandelingen, supplementen, voedingstips en producten voor thuisgebruik.

En natuurlijk de praktijk!
Met de voedingsmiddelen die voor collageenopbouw zorgen worden simpele, smaakvolle en gezonde hapjes gemaakt. Je kunt de hapjes heel mooi gebruiken bij open dagen, een jubileum of gewoon doordeweeks om het gesprek te kunnen brengen op je eigen huidverbeterende behandelingen en hoe die met voeding effectiever te maken zijn. Onze (nieuwe) kerstrecepten krijg je uiteraard mee naar huis en die zijn stuk voor stuk eenvoudig te bereiden en door te geven aan jullie cliënten. Zó geeft voeding een mooie aanvulling op de resultaten in jouw praktijk, en heb je voor kerst een mooi salonconcept!
Kom je gezellig (nog een keer) meekoken en horen hoe je deze workshop in kunt zetten om cliënten aan jouw salon te binden? Jouw investering bedraagt €137,50 en zorgt ervoor dat je de bijzondere hapjes ook bij jou in de salon kunt inzetten bij workshops, behandelingen of klantdagen. Je krijgt bovendien een goodiebag met slimme marketing van ons mee.

Zie ik je op 12 november?

Aanmelden kan via: info@transformage.nl. Je bent van harte welkom.

Stralende groet, ook namens Saskia!

Marjorie