De 3D Skinfitness Massage is een alternatieve route om 3D SkinMaster te worden. Deze opleiding bestaat uit de volgende modules:

De 3D Skinfitness Massage kan aangevuld worden met de volgende modules waarna je jezelf als professional ook 3D SkinMaster mag noemen.

FacialCupping extended version

Het verschil met de basistechnieken die geleerd en getraind worden bij de 3D Skinfitness Massage is dat het hier om een uitgebreidere bindweefselmassage gaat zoals omschreven in het Opleidingsmenu.

We brengen de natuurlijke vorm van het gezicht terug door op de dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied vanuit de mond te trainen, zodat spierspanning toeneemt en een liftend effect ontstaat. Getrainde gezichtspieren zorgen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat verandering van gezichtsexpressie de stemming van een persoon positief beïnvloedt!

Kosten

  1. TransformAge 3D Skinfitness Massage (bestaande uit de modules Manuele Lymfedrainage ad Modum Vodder, Facial Cupping basistechnieken en Deep Tissue Pressuur) € 1475,- excl. BTW
  2. FacialCupping extended version € 725,- excl. BTW
  3. Pure SkinLift € 750,- excl. BTW