ALLE MANUELE TECHNIEKEN MEESTER

TransformAge is een samenspel van 4 veelgevraagde 3D-technieken voor gezicht, hals en decolleté. Een verzameling van manuele technieken gericht op meerdere lagen in de huid om het hele gezicht te hermoduleren. De duurzaam strakke en gelifte huid zorgt voor de jeugdige uitstraling waar elke cliënt naar op zoek is!

 

Word 3D SkinMaster en plan je eigen route om expert in huidverbetering te worden.

De opleidingen zijn exclusief ontwikkeld voor ambitieuze beauty-ondernemers die zich willen specialiseren in manuele huidverbeteringstechnieken. Binnen deze opleidingen ontwikkel je je als professional van specialistenniveau naar masterniveau. Het is de snelste manier om een allround expert in huidverbetering te worden waarbij we met de modules Manuele Lymfedrainage, Deep Tissue Pressuur, Facial-Cupping en Pure Skinlift een totaalverhaal neerzetten voor cliënten.

 

Als 3D SkinMaster geniet je bovendien van extra voordelen en interessante kortingen. Een TransformAge SkinMaster heeft alle manuele huidverbeterende tools in handen om combinaties te maken en daarmee op maat toepassingen te kunnen doen die naadloos aansluiten bij de wensen van de cliënt. Ze zullen verbaasd staan van het effectieve resultaat.

 

 

De 2-daagse opleidingen tot ‘3D SkinMaster’ bestaan uit de volgende modules die ook als separate trainingen te volgen zijn:

 

TransformAge®  Manuele Lymfedrainage ad modum vodder  

EEN ZACHTE HEELMEESTER

Gebaseerd op de inzichten en methodiek van ‘Lymfepionier’ Emil Vodder stimuleert manuele lymfedrainage de vochtdoorstroming, heft stagnaties op, verhoogt immuniteit en weerstand, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale stelsel. Lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen waardoor zichtbaar beter en sneller resultaat wordt behaald door de

voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht.

 

TransformAge®  Deep Tissue Pressuur  

RESET EN LIFT

De conditie van ons onderliggende spierweefsel is cruciaal voor volume in het gezicht. We werken op specifeke spiergroepen met weerstandstrainingen en ondersteunen daardoor het collageen. De techniek is gericht op ontspanning en het resetten van chronische spanningsverschijnselen in het gezicht. Lifting en contourverstrakking zijn het felbegeerde resultaat door de verbeterde spiertonus

van de musculatuur onder de huid.

 

TransformAge®  FacialCupping

PURE FITNESS VOOR DE HUID

Het is een uitgebreide bindweefselmassage waarbij we met glazen cups ook leren draineren en vasculariseren op het gezicht, de hals en het decolleté. Eén van de meest natuurlijke behandelingen voor het creëren van een algeheel anti-aging effect. Cupping is een vorm van accupunctuur gericht op bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur en lichaamsvloeistoffen. Voor gelaatscontouring, een goed

doorbloede, verstevigde en verstrakte huid.

 

TransformAge®  Pure SkinLift 

NATUURLIJK IN VORM!

We brengen de natuurlijke vorm van het gezicht terug door op de dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied vanuit de mond te trainen, zodat spierspanning toeneemt en een liftend effect ontstaat. Getrainde gezichtspieren zorgen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat verandering van gezichtsexpressie de stemming van een persoon positief beïnvloedt!

 

Bepaal je eigen ontwikkelingstempo

De verschillende modules kan je plannen in de volgorde die je wenst. Zo sluit je naadloos aan bij jouw bestaande salonaanbod en kun je uitbreiden wanneer en waar je wilt.

 

 

NextLevel Trainingen

COMBINEREN KAN JE LEREN

In de NextLevel Trainingen leer je slimme modulecombinaties te maken. Of je nu al 3D-SkinMaster bent of losse modules volgt, tijdens de Next Leveltrainingen worden onze 3D-technieken uitgebreid gecombineerd. Cliënten zullen voelen en zien dat jij meer kunt bereiken met hun huid. Een waardevolle stap verder.

 

 

REFRESH!

KRACHT VAN DE HERHALING

Om als professional up-to-date te blijven is er voor elke module een opfrissende herhaling van de 3D-technieken. Zo zijn jouw cliënten verzekerd

van verantwoorde en effectieve huidverbetering volgens de meest actuele technieken en ontwikkelingen. Het volgen van de REFRESH is een aanrader en wordt op de TransformAge website vermeld.

 

 

De opleidingen

De opleidingen tot TransformAge Specialist bieden jou:

  • Prachtige technieken, die aansluiten bij jouw huidige salonaanbod
  • Het certifcaat ‘TransformAge Specialist’ en 3D SkinMaster
  • Naamsvermelding op de website van TransformAge voor 1 jaar
  • Een uitgebreid marketingpakket
  • Professionele en persoonlijke ondersteuning (bijvoorbeeld: intakelijst, berekeningen en begeleiding daar waar gewenst)
  • 4 delige cupset

 

Examinatie en certificering

Wij examineren om er zeker van te zijn dat er verantwoorde en duurzame kwaliteit op de markt komt.

 

Huiswerk

Onze cursisten werken gedurende een aantal weken met een trainingsportfolio en krijgen zo de techniek goed in hun vingers. De praktijkresultaten worden behandeld tijdens de terugkomdagen. Voordeel van deze aanpak is dat cursisten met heel veel ervaring en praktijkvragen, die we klassikaal delen, terugkomen. Door deze kennisdeling zijn de terugkomsessies extra inspirerend. De geleerde technieken worden nog eens stap voor stap herhaald. De feedback die je dan krijgt wordt als zeer waardevol ervaren en zorgt ervoor dat je met veel opgedane energie duurzame en resultaatrijke behandelingen kunt geven.